Skola -.-'

Efter en veckas prao är det dags för skola igen men jaja det var skönt så länge det varade. Den här veckan kommer man ett prov på 1:a världskrigetcv och få tillbaka sina resultat i tyska. Har ni föresten märkt att snän har försvunnit igen?! Vädret är bara allmänt kontigt för tillfället. Om 20 minuter ska min lektioon i svenska börja, vi ska skriva någon konstig novell och den måste vara innehållsrik! Harni förslag på vad den kan handla om? :) snälla ge mig förslag även fast ni ens har en aning om vem jag är :P haha i allafall jag kommer väll ha 2 veckor på mig att skriva den och det borde jag väll hinna. ;)

Kramar
Maria


Första prao

Har praoat denna vecka (23-27 mars). Bor ca 1 timme utanför stockholm, så det blev ett tidigt tåg hela veckan. tåget gick 06.15 O.O Bland det värsta jag varit med om men i alla fall. Det har varit  en ganska seg vecka och jag har kanppt gjort något. jag har lagt post i rätt fack, stämplat fakturor, torkat av whiteboard tavlor m.m.
Det bästa var nog att Stockholm har fullt med Sushi barer (sushiälskare). Äta sushi tre gånger på en vecka var inga problem för mig :P. Men en sak kan jag lova: jag var nog den i klassen som fick arbeta längst dagar, 8 - 16 O.O. Det ju faktiskt så länge vuxna arbetar!!! Aja.. jag fick vara i Stockholm och gå på stan 1,5 h varje dag ett stort + :P. Jag fick köpt mig årets vårjacka för endast 400 kr (rea egentligen 700 kr) så det vart jag jätte glad över. Idag var ju sista dagen och du hade lilla jag som älskar att baka, bakat en chokladkaka med chokladkräm ovanpå. Jätte god och fick mycket beröm och jag fick faktiskt en "avskedgåva", den 3 boken i twilightserien och ett badlakan med företagets logga på .
Btw Har ni sett hur mycket snö det är ?

Kramar
Maria

vackra bilder

Jag fotar både betydelsefulla och mindre betydelsefulla bilder och jag vill visa några bilder som betyder något för mig. Säg gärna vilka ni tycker är finast. ( L )

1.

Dreaming about Sleeping Beauty ?

2.

Let the sun shine, when you are feeling down.

3.

you can call the water, a big mirror...

4.

let's hide somewhere. Just us, you and me.


Lisa

Att ha en vän som aldrig sviker är nog bland det bästa man kan ha! Jag och Lisa sviker aldrig varandra och vi kan lita på varandra alltid. Vi två har fått för oss väldigt många saker under de 2 åren som gått. Lisa, du är min allra finaste vän. älskar dig <3


Kramar Maria

Cupcakes bakning

Man kan ite missa att massa gulligt japanskt kommit till Sverige. Något jag tycker är lite japanskt är cupcakes. Min "lilla" vän fyllde 17 i onsdags, så dagen innan (tisdags) bakade jag och hon cupcakes som hon  kunde bjuda på. Vi höll på och baka i nästan 3 timmar. Efter många misstag fick vi 34 st som vi garnerade med rosa frostning och massa olika sorters strössel. Visst vart de fina!?


Kramar Maria

RSS 2.0